Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

10 thoughts on “De eerste stapjes”

 1. Hoi Geert,

  Volg je blogs al een tijdje en voelt alsof ik mee op reis ben dus vind het helemaal goed zo. Dank je wel. Geniet dus maar zoveel mogelijk dan geniet ik op afstand mee.

 2. Ha Geert,
  Ik vind de persoonlijke verhalen altijd het fijnste om te lezen. Jij kunt altijd heel treffend je gedachten op papier krijgen. Omdat ik zelf niet zo kan lopen als jij, ben ik ook minder geïnteresseerd in hoogtes/afstanden enz.
  Juist de meest simpele dingen die jij mee maakt, zijn vaak de grootste dingen. Een mooi gesprek, een fantastisch uitzicht, een biertje in de kroeg. Dan hang ik aan je lippen… 😉

  ( en reacties op een blog… ik hou er van!)

 3. Dit vertelt mij meer dan de statistieken, die zoek ik er wel op Strava bij 😉 mooie start Geert, geniet!

 4. Blijf doen wat je gevoel je ingeeft. Die weg ben je immers ingegaan en komt natuurlijk over. Feitjes zeggen me ook niet zoveel meer, maar observaties des te meer. Ben en blijf gelukkig met de stap die je hebt kunnen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *