Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

4 thoughts on “Mijn onwrikbaar besluit dat ik blijf vieren”

  1. Wat een prachtige gedachtengang heb jij weer op papier gekregen! Ik hoop dat je veel mensen weet te raken en dat, wie weet, je anderen zo inspireert dat ook zij uit hun oude leventje stappen voor een nieuw avontuur!!

    Ik zit totaal niet zo in elkaar en ben tevreden met wat ik nu doe ( op onze manier ook zoveel mogelijk reizen) maar de vrijheid die jij hebt, daar kan ik af en toe wel jaloers op zijn.

    1. Dank voor je mooie woorden Mieke, lief! Raken, inspireren en vooral aanzetten tot nadenken en doen. Dat is mijn missie. Waarin iedereen zijn eigen keuzes maakt. In mijn boek ‘Ontsnapt’ staat in het voorwoord “Welkom in de wereld van de wakkermakers!”. Ik denk inmiddels dat dit klopt. Ik ben een wakkermaker. Fijne dag en een dikke knuffel vanuit Andorra (GR11-trail).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *