Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

contact

Contact

Leuk! Je zoekt contact met me.

Je hebt een vraag, je wil wat met me delen, met me sparren, een afspraak maken, kennismaken of iets totaal anders? Neem dan gerust contact met me op.

Vul hieronder je gegevens in, laat je bericht achter en druk op verzenden. Ik laat dan zo spoedig mogelijk van me horen.

  Je kunt me natuurlijk ook bellen, sms’en, appen via WhatsApp of een bericht sturen via Signal. Ik ben te bereiken op onderstaand telefoonnummer:

  +31 6 46 36 76 97

  Via een van de onderstaande media kun je me volgen. Natuurlijk kun je me via deze media ook berichten:

  Genoeg mogelijkheden dus om met me in contact te komen. Lukt het toch niet, dan ben ik waarschijnlijk op een plek waar ik géén bereik heb, ligt mijn telefoon aan het infuus of ik ben aan het opladen en staat mijn telefoon een tijdje uit.

  Géén paniek! Als je dan een bericht achterlaat dan zal ik altijd reageren. Al kan dit dus wel even duren.

  contact blog Geert van Nispen

  Hieronder staan de laatste drie artikelen welke ik op mijn blog geplaatst heb. In dit blog schrijf ik over mijn belevenissen, doelen, trailrunnen, kernwaarden, hardlopen, uitdagingen, ontmoetingen, natuur, passie, hiken, trekking, focus, ruimte, wilskracht, ontdekken, groei, dromen, alles wat mij bezighoudt en doen!

  Wil je meldingen krijgen van nieuwe blogs? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

  • RVRC GP Pro Short Pants test

   Hiken door Italië Hiken door ItaliëDe afgelopen acht weken liep ik over de Via degli Dei en de Sentiero Italia, van Reggio Calabria in het zuiden van Italië naar Passo della Futa, in de door mij zo geliefde Toscaans-Emiliaanse Apennijnen.…

  • Hiken in Italië – week 8 – Sentiero Italia – Via degli Dei

   Hiken in italië – week 8 En dan is het zondag als ik om 7:55 wakker schrik. Acht uur aan het ontbijt ga ik niet redden. Hiken in Italië – week 8 is begonnen en brengt me vandaag naar 2.422…

  • Hiken naar de sneeuw en het onweer

   Hiken vanaf Santo Stefano di Sessanio Inmiddels is het al dag 46 van mijn hiking avontuur in Italië. Vandaag staat een mooie route op het programma. Hiken door een deel van Nationaal Park Gran Sasso e Monti della Laga. Met als hoogste…