Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

geert van nispen

even voorstellen

Geert van Nispen is mijn naam en ik woon in Nijmegen. In dit blog neem ik je mee op mijn reis.

Deze reis begon al een aantal jaren geleden nadat mijn eigen lichaam aan de noodrem trok. Wanneer je lichaam zegt “tot hier en niet verder” is dat een signaal dat je niet moet negeren. De tijd voor verandering was daar! De reis in mezelf was intens maar zeer waardevol. De reis naar intrinsieke motivatie, mijn IK, doen, vitaliteit, uitdagingen, vrijheid, vertrouwen, veiligheid, krachtdadigheid maar ook doen heeft me gebracht waar ik nu ben.

Geert van Nispen
Spaanse Pyreneeën augustus 2023

Inmiddels sta ik ontspannener, sterker, opener en krachtdadiger in het leven dan ooit. Nu ben ik gezond en fysiek sterk. Ik sta vol en bewust in het leven. Waarom dan nú niet de tijd nemen om nog meer te ontdekken? Datgene te gaan doen waar ik de energie, de kracht en de mogelijkheid toe heb. Nu kan het tenslotte nog.

Gewoon doen!

Geert van Nispen

Half augustus 2021 komt mijn reis dan ook op een hoger plan. Toen begon het jaar wat ik mezelf cadeau heb gedaan. Een jaar zonder werk, inkomen, deadlines en vastgestelde planning maar vol uitdagingen, ontdekkingen en ontwikkeling.

Een nieuw pad

Gaandeweg dit jaar ontdek ik mijn weg, mijn methode en ik neem eigenaarschap om mijn nieuwe leven in te vullen. Ik ga voor een nieuw pad, neem niet meer deel aan de ratrace. Ik keer mijn oude bestaan de rug toe en kies voor een nieuw, relaxed, krachtdadig en avontuurlijk leven.

Een leven waarin ik dromen realiseer, mezelf blijf uitdagen, anderen inspireer en het gewoon op mijn manier ga doen. Mijn avontuurlijke leven. Mijn keuze. Met mijn bedrijf GEERT help ik anderen op weg om binnen hun eigen mogelijkheden hetzelfde te gaan doen. Avontuurlijk leven is immers een keuze.

Avontuurlijk leven is een keuze!

Geert van Nispen

Met creativiteit, relaxte krachtdadigheid, aanpassingsvermogen maar ook minimalisme leef ik nu mijn avontuurlijke leven. Waarbij mijn kernwaarden vrijheid, avontuur, vitaliteit, vertrouwen, passie maar ook gewoon doen aan de basis staan van alles wat ik doe.

Ga je met me mee op reis? Laat je inspireren, motiveren en ga doen!

Geert van Nispen

(buitenspeelbaas, avonturier, trainer, spreker, blogger en auteur van Ontsnapt)

Geert van Nispen Abruzzen Italië
Geert van Nispen, Abruzzen Italië, mei 2022

In order to attain the impossible, one must attempt the absurd.

Miguel de Cervantes

inspiratie blogs