Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

gift van en aan jullie

elke gift is een glimlach 🙂

Mijn website is een gift aan jullie. De website is openbaar en de blogs die ik schrijf over mijn avonturen dus alles is voor iedereen toegankelijk. Gretig worden ze elke keer weer door duizenden gelezen en dat doet mij goed. Ik mag graag mijn avonturen met jullie delen en inspireren om ook te gaan doen!

Natuurlijk zijn mijn avonturen niet gratis en gezien ik de komende jaren al trailend en hikend door Europa ga trekken zijn mijn inkomsten beperkt. Daarnaast kost het schrijven van deze reisverslagen, andere artikelen en het up-to-date houden van mijn website veel tijd.

Deze gift-pagina heb ik dan ook in het leven geroepen zodat jij mij kan steunen in mijn avonturen waar je middels mijn reisverslagen altijd een beetje bij bent!

☕️ Een kop koffie met wat lekkers

€ 5,-

🧦 Een nieuw paar sokken

€ 18,-

🍲 Eten en drinken voor een dag

€ 25,-

🛌🏼 Een simpele hotelkamer met warme douche

€ 38,-

Elke gift (donatie) boven de € 35,- ontvangt van mij een persoonlijk bedankje.

Als je mij wil laten glimlachen vul dan hieronder je gegevens in.

  * vereist

  Na het ontvangen van je bericht krijg je z.s.m. een Tikkie toegezonden met het aangegeven bedrag.

  Ben je als bedrijf geïnteresseerd en wil je je als partner binden neem dan gerust contact met me op. Dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Gift. Laat jij mij glimlachen?! Geert van Nispen

  Hier ga ik van glimlachen:

  “Wie leeft, ziet veel. Wie reist, ziet meer.”

  André webers

  Een verassing voor ons dat jij dit onderneemt, Heel bijzonder. Geweldig van je. We kennen elkaar van Elk en hadden ook altijd een fijn contact met je. Heel leuk om je verhalen te mogen lezen. Maak het goed met z’n allen. Vele groet uit Wijchen.

  Jac Janssen en Anny Janssen-Gerritz

  Hai Geert, Ik ben de man van Mieke en zij volgt jou al een hele tijd en leest geregeld wat stukken voor. Wat een gedoe met dat abces! Pas goed op jezelf en geniet dan maar een keer extra van die welverdiende kop koffie.

  Jeroen Dijkers

  Leef je droom Geert 😀

  Yolanda Kuis

  Geniet ervan.

  Hanny Knuppel

  Zag voor het eerst je mooie verhalen voorbij komen op LinkedIn. Inspirerende verhalen. 1.000 km trailrun in 30 dagen ..lopen voor een goed doel, de ziekte van Parkinson, een prachtig doel. Het triggerde mij extra omdat mijn zus al jaren als Associate Professor of Neurology in Boston onderzoek doet naar de ziekte van Parkinson. Je haalde je doel en hoe! Geniet van alles wat je doet Geert en alle avonturen en ontmoetingen die nog komen gaan. Ik blijf genieten van je blogs.

  Marie-Elise van der Horst

  Beste Geert,

  Mieke Dijkers

  Dat je maar lekker warm gedoucht en goed geslapen weer aan een mooie dag mag beginnen.

  Ger Traets

  Beste Geert,

  Max Krol

  We wensen jou een mooie trip met veel geluksmomenten.

  Janneke Krol

  inspiratie blogs