Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

GR11 podcasts

GR11 FKT podcasts

GR11 podcast FKT avontuur

GR11 FKT podcasts

In samenwerking met Joost Krijnen en Shiva Zanoli van de LoopLeip podcast komt er een podcastserie over mijn GR11 FKT avontuur. Een podcastserie over o.a. het hoe en waarom, de voorbereiding, uitrusting en natuurlijk het uiteindelijke verloop, de ups en downs, de beleving en het avontuur.

GR11 podcast met Loopleip
Joost Krijnen, Shiva Zanoli en mijn persoontje

LoopLeip podcast

Trailrunnen. Het gevoel, de vrijheid en de liefde voor de sport. Het is moeilijk uit te leggen wat hardlopen in de natuur voor je doet. Toch maken Joost, Robert en Shiva hier gave podcasts over. Ze laten je het gevoel van trailrunnen voelen. Om de twee weken bespreken zij met elkaar, maar vooral ook met andere trailrunners, hun passie. Op weg naar de mooiste traildoelen geven zij een inkijk in hun avonturen en die van anderen. Het gaat niet altijd om de grootste prestaties, maar om het plezier, de prachtige natuur en vriendschappen.

Ik ga met Joost en Shiva in gesprek over mijn GR11 avontuur. Luister je mee?

GR11 podcast aflevering 1

GR11 podcast aflevering 2

GR11 podcast aflevering 3

GR11 podcast aflevering 4

GR11 podcast aflevering 5

GR11 podcast aflevering 6

‘Live’ vanaf de GR11 (datum volgt)

GR11 podcast aflevering 7

Alweer de laatste podcast in deze serie zal na het GR11-avontuur opgenomen worden. Wanneer deze live gaat is nog niet bekend.

Trails in de Pyreneeën GR11 Podcast

Mijn GR11 avontuur is natuurlijk ook te volgen op Insta, Strava, Facebook en mijn blog. Via de media partners zal ook verslag gedaan worden van mijn avonturen. Wil je niets missen meld je dan aan voor blog-meldingen.

GR11 FKT blog:

Betrokken partners die meegaan op avontuur:
Ruigheid GR11 Pyreneeën bergmeer