Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

in de media

in de media

in de media – overzicht

En dan doe je dingen die opgepikt worden door de lokale en landelijke media. Superleuk natuurlijk!

Hieronder vindt je dan ook een overzicht van de diverse geschreven stukjes, artikelen en gemaakte filmpjes. En met trots kan ik dan ook zeggen dat deze dus onder andere in de lokale en landelijke media of op andere websites zijn verschenen.

7 februari 2022

De 1.000km Van Geert Voor Parkinson

voomnutrition.nl
Intermittent fasting Geert van Nispen trailrunning en hardlopen

20 december 2021

Trailrunner Geert van Nispen liep 1000 kilometer in 30 dagen voor een goed doel

Runner’s World Nederland
1000 km hardlopen; het was episch Geert van Nispen

15 december 2021

Geert rende 1.000 kilometer in 30 dagen: ‘Het was episch’

indebuurt Nijmegen.nl
In de media 1000 km hardlopen; de laatste week im back Geert van Nispen

12 december 2021

Geert van Nispen voltooit 1.000 kilometer in 30 dagen

hardlopen.nl

In de media Geert van Nispen

1 december 2021

Geert Van Nispen Loopt 1.000 Kilometer In 30 Dagen!

voomnutrition.nl

26 november 2021

Waarom Geert 1000 kilometer rent: ‘Inmiddels ben ik een endorfinejunkie’

Algemeen Dagblad
Janneke Pfeifle en Geert van Nispen
© Koen Verheijden

12 november 2021

Geert rent 1.000 kilometer in 30 dagen voor Parkinson: ‘Ik zie mijn moeder verslechteren’

indebuurt Nijmegen.nl
Parkinson 1000 km in 30 dagen hardlopen Geert van Nispen

11 november 2021

In actie voor parkinson: 1000 kilometer hardlopen in 30 dagen

ParkinsonNL
In de media Geert van Nispen trailrunning

11 november 2021

1000 Kilometer in 30 dagen voor het goede doel

Marathon.R

hardloopshirt test Marathon.R Geert van Nispen

21 oktober 2021

Geert gaat hardlopen om Parkinson de wereld uit te helpen

Nieuws uit Nijmegen.nl
Trailen in de winter Geert van Nispen

Contact

Heb je een vraag naar aanleiding van bovenstaande stukjes, artikelen en gemaakte filmpjes? Wil je zelf een artikel schrijven of interview afnemen? Hebt je een andere vraag, je wil wat met me delen of met me sparren? Een afspraak met me maken om kennis te maken of iets totaal anders? Neem dan gerust contact met me op. Ik zou het leuk vinden!

Hieronder staan de laatste drie artikelen welke ik op mijn blog geplaatst heb. In dit blog schrijf ik onder andere over mijn belevenissen, doelen, trailrunnen, kernwaarden, hardlopen, uitdagingen, ontmoetingen, natuur en passie. Maar ook over hiken, trekking, focus, ruimte, wilskracht, ontdekken, groei en dromen. Kortom over alles wat mij bezighoudt en doen. Gewoon doen! Ik wens je veel leesplezier.

  • RVRC GP Pro Short Pants test

    Hiken door Italië Hiken door ItaliëDe afgelopen acht weken liep ik over de Via degli Dei en de Sentiero Italia, van Reggio Calabria in het zuiden van Italië naar Passo della Futa, in de door mij zo geliefde Toscaans-Emiliaanse Apennijnen.…

  • Hiken in Italië – week 8 – Sentiero Italia – Via degli Dei

    Hiken in italië – week 8 En dan is het zondag als ik om 7:55 wakker schrik. Acht uur aan het ontbijt ga ik niet redden. Hiken in Italië – week 8 is begonnen en brengt me vandaag naar 2.422…

  • Hiken naar de sneeuw en het onweer

    Hiken vanaf Santo Stefano di Sessanio Inmiddels is het al dag 46 van mijn hiking avontuur in Italië. Vandaag staat een mooie route op het programma. Hiken door een deel van Nationaal Park Gran Sasso e Monti della Laga. Met als hoogste…