Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

boek ontsnapt

het boek ‘Ontsnapt’ is uit voorraad leverbaar

Ontsnapt boek Geert van Nispen 3D

Investering € 24,95 *

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Ook een review schrijven?

Ga dan naar reviews Ontsnapt. Daar lees je ook de reviews van anderen.

Ontsnapt – van een slopend leven naar een lopend leven

Ik leef nu een avontuurlijk leven. Ik maak mijn dromen waar. Mijn motto: Gewoon doen! Er zijn vrijwel geen grenzen. Niets is onbereikbaar…

Toegegeven, dat klinkt allemaal nogal overtuigend, arrogant en zelfingenomen. Een paar jaar geleden zou ik het nooit gedurfd hebben dit te zeggen. Sterker: ik had niet eens tijd om over zoiets na te denken. Ik rende, zoals velen, achter mijn eigen staart aan in de tredmolen van het leven. Ik wist niet beter. Maar op een dag maakte ik een bijna fatale smak. Alles stond stil. En ik vroeg me niet echt af wat de oorzaak was. Dapper krabbelde ik op en rende verder. Tot ik nogmaals keihard onderuitging…

Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen, is het spreekwoord. Mensen zijn duidelijk geen ezels. Soms stoten wij ons namelijk veel vaker en veranderen niets. We rennen gewoon verder. Gelukkig kwam ik bij de tweede keer snel tot de conclusie dat ik niet op de oude weg voort kan blijven gaan zonder mijzelf volledig te slopen. De onvermijdelijke, ongemakkelijke en niet simpel te beantwoorden vraag was: hoe breek je los, hoe ontsnap je?

Toppen en dalen

In mijn boek neem ik je mee op mijn reis die – letterlijk en figuurlijk – over hoge toppen liep en diepe dalen kende. Vanaf het moment dat mijn lichaam voor de tweede keer aan de noodrem trok herkende ik de signalen gelukkig en dacht: ‘Dit wil ik niet meer. Nu is het genoeg!’ Ik zocht hulp en via een persoonlijk ontwikkeltraject leerde ik verandering en groei te omarmen.

Gevolg: ik zegde mijn baan op en gaf mijzelf een jaar cadeau: 365 dagen van maximale vrijheid, zonder baangarantie, zonder inkomsten en zonder een vooraf strak uitgewerkte planning. Het wordt een jaar vol avonturen, leermomenten en bijzondere ontmoetingen. Een jaar waarin ik leef uit een rugzak, dromen realiseer en maximaal in verbinding sta met mijzelf. De natuur, het buitenspeelgebied, krijgt een grote rol in mijn leven. Trailrunning en hiken worden de pijlers van mijn persoonlijke ontwikkeling.

Na mijn cadeaujaar weet ik het voor honderd procent zeker: geen tredmolen meer en geen ratrace. Ik keer mijn oude bestaan definitief de rug toe. Ik kies voor een nieuw, relaxed, krachtdadig en avontuurlijk leven waarin ik dromen realiseer, anderen inspireer en het gewoon op mijn manier doe.

Ga je met me mee op deze reis? Laat jij je inspireren en durf je ook de stap te zetten naar een avontuurlijker leven?

Ontsnapt boek cover Geert van Nispen

Ontsnapt een leuk en interessant boek

Een buitengewoon leuk en interessant boek om te lezen. Wat Geert te vertellen heeft over de transformatie van zijn leven is even indrukwekkend als meeslepend. De weg die hij gegaan is – letterlijk en figuurlijk – zal mensen aanspreken omdat velen met dezelfde vraag zullen worstelen: hoe kun je ontsnappen uit de dwangbuis van het dagelijkse leven?

Alles achter je laten, onzekerheid accepteren en risico durven nemen is niet iedereen gegeven. Velen zullen het zien als een sprong in het duister. Maar daarin zit nu juist de uitdaging, het avontuur. Zelf heb ik dat ook ervaren en ik heb van mijn sprong nooit spijt gehad. Zo te lezen zal Geert dat ook niet krijgen.

Een aanrader, ook als je – met alle respect – blijft zitten waar je zit!

Johan Bos
(journalist, eindredacteur en schrijver van de thriller Refugium)

Dit boek *

 • met actuele onderwerpen als burn-out, persoonlijke ontwikkeling, groei, jezelf een jaar cadeau doen, dromen, ontsnappen aan de ratrace en doen is helemaal van deze tijd;
 • sprankelt en sleurt je mee. In tempo. Geen drama, maar realisme, geen sentiment, maar nuchterheid. Geen stilstand, maar vooruitgang. Een absolute aanrader;
 • telt 236 pagina’s aan inspiratie en leesplezier;
 • heeft een handzaam A5-formaat en kun je overal mee naartoe nemen;
 • is niet alleen een cadeautje aan jezelf maar zeker ook om cadeau te doen;
 • is de eerste druk – juni 2023;
 • zal, als ik in Nederland ben, gesigneerd worden omdat je via geertvannispen.nl besteld;
 • is leverbaar uit voorraad;
 • zal per luchtkussen envelop als brievenbuspakje verstuurd worden;
 • is van jou voor slechts € 24,95 (incl. 9% BTW en verzendkosten);
 • zal voor dit bedrag binnen Nederland geleverd worden;
 • buiten Nederland laten leveren? Dan komen er extra verzendkosten bij. De hoogte hiervan is afhankelijk van het land van bestemming.

Zijn boodschap is niet ‘word een trailrunner die extreme uitdagingen aangaat’. Het gaat veel verder. Wil jij de boodschap die hij voor jou in dit avontuurlijke boek heeft verstopt ontdekken? Lees dan ‘Ontsnapt’ met de vraag in je hoofd: ‘Wat leert Geert me nu met dit verhaal?’.

Marc-Jan Hollenberg
(Wakkermaker, levensgenieter en auteur van ‘De LifeNavigator’)

‘Ontsnapt’ bestellen? Vul dan hieronder het formulier in en bestel jouw exemplaar van ‘Ontsnapt’.

  Wil je meer dan 5 exemplaren bestellen neem dan contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Wil je liever via BOL bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Ga dan naar ‘Ontsnapt’ via BOL.

  Ontsnapt boek cover voorzijde Geert van Nispen
  Ontsnapt boek achterzijde cover Geert van Nispen

  Reviews van lezers:

  Inspirerend en meeslepend

  7 maart 2024

  Met “Ontsnapt” waan je je op avontuur. Het boek inspireert bovendien. Het laat zien dat een vrijer leven mogelijk is en dichterbij dan je denkt. Daarvoor hoef je niet eens grootse dingen te veranderen in je leven. Een avontuurlijk leven kan ook op alle kleine fronten. Geert beschrijft: ga dat weekend weg, zie niet steeds de beren op de weg.

  Bovendien neemt Geert je mee op al zijn tochten. Bijna letterlijk, het leest weg alsof je erbij bent.

  Het boek met heel veel plezier bijna in één keer uitgelezen.

  Annelieke Huijerjans

  Een fijn geschreven argument om te leven zoals jij wil

  8 november 2023

  Leef je zoals je wilt? Of weet je eigenlijk wel dat je een paar dingen drastisch zou willen omgooien?

  ‘Ja, maar jij hebt hebt geen kinderen’ of ‘ja, maar ik kan niet zomaar mijn baan opzeggen’ of ‘wat zullen mijn vrienden wel van me denken’. Zomaar een paar gedachten die je kan hebben als je voelt dat je je leven een andere richting moet geven. En ik snap dat, het is niet makkelijk om het anders te doen dan anderen. Huisje, boompje, beestje en dromen hebben maar er niet (genoeg) aan toe komen. Maar uiteindelijk draait het in dit leven om één ding, jij! Als je niet werkt en tegemoet komt aan wat JIJ echt nodig hebt, zullen alle andere zaken ook niet tot hun recht komen, of op zijn minst met veel moeite. Het verhaal van Geert bevat elementen herkenbaar voor iedereen, zeker het begin, hoe hij vastloopt. En de rest van het boek, zie het als een mooi en luchtig geschreven voorbeeld van hoe het ook kan. Als Geert het kan, kan jij het ook. Ik weet dat, want ik probeer hetzelfde…met vallen en opstaan. Je bent niet de enige die ‘gek’ is. Dus lees dit verhaal en laat Geert je een alternatieve manier zien om je leven te beleven! Veel plezier, stamp eens in een plas, of ga de deur uit zonder plan. Wie weet wat er gebeurt.

  Björn van Loon

  Een echte bewustmaker!

  2 november 2023

  Geert, de man die in zijn boek openhartig spreekt over wat er gebeurt als je ver van jezelf verwijderd komt te staan. Hij beschrijft hoe hij zijn ware zelf ontdekt, na een bijna fatale afloop in zijn leven. Niet is ondenkbaar als je zelfbewustzijn groeit en jouw echte leven kunt gaan leiden. Zijn boodschap is duidelijk; geen avontuur is dan te groot. Voor sommigen misschien extreem en ondenkbaar, maar dat is het krachtige van zijn boek. Hij laat zien wat de werkelijkheid en bedoeling is van het leven. Een contrast tussen lijden en leven. Dit boek zou je zomaar eens kunnen laten ontwaken om ook de regie te gaan nemen over jouw mooiste leven.

  Rob Verdonschot

  Meer reviews lezen? Ga dan naar reviews Ontsnapt.