Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

ontsnapt

ontsnapt is uit voorraad leverbaar

Ontsnapt boek Geert van Nispen 3D

Review schrijven?

Geef dan onderaan deze pagina je beoordeling.

Ontsnapt

Ik leef nu een avontuurlijk leven. Ik maak mijn dromen waar. Mijn motto: Gewoon doen! Er zijn vrijwel geen grenzen. Niets is onbereikbaar…

Toegegeven, dat klinkt allemaal nogal overtuigend, arrogant en zelfingenomen. Een paar jaar geleden zou ik het nooit gedurfd hebben dit te zeggen. Sterker: ik had niet eens tijd om over zoiets na te denken. Ik rende, zoals velen, achter mijn eigen staart aan in de tredmolen van het leven. Ik wist niet beter. Maar op een dag maakte ik een bijna fatale smak. Alles stond stil. En ik vroeg me niet echt af wat de oorzaak was. Dapper krabbelde ik op en rende verder. Tot ik nogmaals keihard onderuitging…

Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen, is het spreekwoord. Mensen zijn duidelijk geen ezels. Soms stoten wij ons namelijk veel vaker en veranderen niets. We rennen gewoon verder. Gelukkig kwam ik bij de tweede keer snel tot de conclusie dat ik niet op de oude weg voort kan blijven gaan zonder mijzelf volledig te slopen. De onvermijdelijke, ongemakkelijke en niet simpel te beantwoorden vraag was: hoe breek je los, hoe ontsnap je?

Toppen en dalen

In mijn boek neem ik je mee op mijn reis die – letterlijk en figuurlijk – over hoge toppen liep en diepe dalen kende. Vanaf het moment dat mijn lichaam voor de tweede keer aan de noodrem trok herkende ik de signalen gelukkig en dacht: ‘Dit wil ik niet meer. Nu is het genoeg!’ Ik zocht hulp en via een persoonlijk ontwikkeltraject leerde ik verandering en groei te omarmen.

Gevolg: ik zegde mijn baan op en gaf mijzelf een jaar cadeau: 365 dagen van maximale vrijheid, zonder baangarantie, zonder inkomsten en zonder een vooraf strak uitgewerkte planning. Het wordt een jaar vol avonturen, leermomenten en bijzondere ontmoetingen. Een jaar waarin ik leef uit een rugzak, dromen realiseer en maximaal in verbinding sta met mijzelf. De natuur, het buitenspeelgebied, krijgt een grote rol in mijn leven. Trailrunning en hiken worden de pijlers van mijn persoonlijke ontwikkeling.

Na mijn cadeaujaar weet ik het voor honderd procent zeker: geen tredmolen meer en geen ratrace. Ik keer mijn oude bestaan definitief de rug toe. Ik kies voor een nieuw, relaxed, krachtdadig en avontuurlijk leven waarin ik dromen realiseer, anderen inspireer en het gewoon op mijn manier doe.

Ga je met me mee op deze reis? Laat jij je inspireren en durf je ook de stap te zetten naar een avontuurlijker leven?

Ontsnapt boek cover Geert van Nispen

Ontsnapt

Een buitengewoon leuk en interessant boek om te lezen. Wat Geert te vertellen heeft over de transformatie van zijn leven is even indrukwekkend als meeslepend. De weg die hij gegaan is – letterlijk en figuurlijk – zal mensen aanspreken omdat velen met dezelfde vraag zullen worstelen: hoe kun je ontsnappen uit de dwangbuis van het dagelijkse leven?

Alles achter je laten, onzekerheid accepteren en risico durven nemen is niet iedereen gegeven. Velen zullen het zien als een sprong in het duister. Maar daarin zit nu juist de uitdaging, het avontuur. Zelf heb ik dat ook ervaren en ik heb van mijn sprong nooit spijt gehad. Zo te lezen zal Geert dat ook niet krijgen.

Een aanrader, ook als je – met alle respect – blijft zitten waar je zit!

Johan Bos
(journalist, eindredacteur en schrijver van de thriller Refugium)

Dit boek

 • met actuele onderwerpen als burn-out, persoonlijke ontwikkeling, groei, jezelf een jaar cadeau doen, dromen, ontsnappen aan de ratrace en doen is helemaal van deze tijd;
 • sprankelt en sleurt je mee. In tempo. Geen drama, maar realisme, geen sentiment, maar nuchterheid. Geen stilstand, maar vooruitgang. Een absolute aanrader;
 • telt 236 pagina’s aan inspiratie en leesplezier;
 • heeft een handzaam A5-formaat en kun je overal mee naartoe nemen;
 • is niet alleen een cadeautje aan jezelf maar zeker ook om cadeau te doen;
 • is voorzien van een persoonlijke boodschap en gesigneerd;
 • leverbaar uit voorraad;
 • zal per luchtkussen envelop al brievenbuspakje verstuurd worden;
 • kost € 24,95 (incl. 9% BTW en excl. verzendkosten).

Zijn boodschap is niet ‘word een trailrunner die extreme uitdagingen aangaat’. Het gaat veel verder. Wil jij de boodschap die hij voor jou in dit avontuurlijke boek heeft verstopt ontdekken? Lees dan ‘Ontsnapt’ met de vraag in je hoofd: ‘Wat leert Geert me nu met dit verhaal?’.

Marc-Jan Hollenberg
(Wakkermaker, levensgenieter en auteur van ‘De LifeNavigator’)

‘Ontsnapt’ bestellen? Vul dan hieronder het formulier in en bestel jouw exemplaar van ‘Ontsnapt’.

  Wil je 10 of meer exemplaren bestellen neem dan contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Ontsnapt boek cover voorzijde Geert van Nispen
  Ontsnapt boek achterzijde cover Geert van Nispen

  Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.