Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

reviews ontsnapt

lees hier over het boek ‘Ontsnapt’ – reviews ‘Ontsnapt’

reviews Ontsnapt boek Geert van Nispen 3D
4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Ook een review schrijven?

Geef dan onderaan deze pagina je beoordeling over mijn boek ‘Ontsnapt‘.

Reviews over het boek ‘Ontsnapt‘ lees je hieronder. De lezer vertelt.

Inspirerend en meeslepend

Met “Ontsnapt” waan je je op avontuur. Het boek inspireert bovendien. Het laat zien dat een vrijer leven mogelijk is en dichterbij dan je denkt. Daarvoor hoef je niet eens grootse dingen te veranderen in je leven. Een avontuurlijk leven kan ook op alle kleine fronten. Geert beschrijft: ga dat weekend weg, zie niet steeds de beren op de weg.

Bovendien neemt Geert je mee op al zijn tochten. Bijna letterlijk, het leest weg alsof je erbij bent.

Het boek met heel veel plezier bijna in één keer uitgelezen.

Annelieke Huijerjans, 7 maart 2024

Een fijn geschreven argument om te leven zoals jij wil

Leef je zoals je wilt? Of weet je eigenlijk wel dat je een paar dingen drastisch zou willen omgooien?

‘Ja, maar jij hebt hebt geen kinderen’ of ‘ja, maar ik kan niet zomaar mijn baan opzeggen’ of ‘wat zullen mijn vrienden wel van me denken’. Zomaar een paar gedachten die je kan hebben als je voelt dat je je leven een andere richting moet geven. En ik snap dat, het is niet makkelijk om het anders te doen dan anderen. Huisje, boompje, beestje en dromen hebben maar er niet (genoeg) aan toe komen. Maar uiteindelijk draait het in dit leven om één ding, jij! Als je niet werkt en tegemoet komt aan wat JIJ echt nodig hebt, zullen alle andere zaken ook niet tot hun recht komen, of op zijn minst met veel moeite. Het verhaal van Geert bevat elementen herkenbaar voor iedereen, zeker het begin, hoe hij vastloopt. En de rest van het boek, zie het als een mooi en luchtig geschreven voorbeeld van hoe het ook kan. Als Geert het kan, kan jij het ook. Ik weet dat, want ik probeer hetzelfde…met vallen en opstaan. Je bent niet de enige die ‘gek’ is. Dus lees dit verhaal en laat Geert je een alternatieve manier zien om je leven te beleven! Veel plezier, stamp eens in een plas, of ga de deur uit zonder plan. Wie weet wat er gebeurt.

Björn van Loon, 8 november 2023

Een echte bewustmaker!

Geert, de man die in zijn boek openhartig spreekt over wat er gebeurt als je ver van jezelf verwijderd komt te staan. Hij beschrijft hoe hij zijn ware zelf ontdekt, na een bijna fatale afloop in zijn leven. Niet is ondenkbaar als je zelfbewustzijn groeit en jouw echte leven kunt gaan leiden. Zijn boodschap is duidelijk; geen avontuur is dan te groot. Voor sommigen misschien extreem en ondenkbaar, maar dat is het krachtige van zijn boek. Hij laat zien wat de werkelijkheid en bedoeling is van het leven. Een contrast tussen lijden en leven. Dit boek zou je zomaar eens kunnen laten ontwaken om ook de regie te gaan nemen over jouw mooiste leven.

Rob Verdonschot, 2 november 2023

Ga doen wat je het liefste doet

‘Ontsnapt’ ging met mij mee op hike-vakantie in de Ardennen en ik had het zó uit. Tijdens wat technische klimmetjes tijdens hikes dacht ik met grote bewondering aan Geert. Hij besloot uit de ratrace te stappen, had de moed om zijn baan op te zeggen, werkte aan zijn persoonlijke ontwikkeling en ging doen wat hij het liefst doet: avontuurlijk leven en trailrunnen en (speed)hiken. Lichamelijk zou ik zelf nooit kunnen wat hij kan. Ik hou het dus gewoon bij wandelen en joggen. Maar één ding hebben we gemeen: heerlijk buitenspelen in de natuur en daar voluit van genieten!

Ga doen en leef, zegt Geert in zijn inspirerende boek! Ik las het met veel plezier.

Marian Hersbach, 23 augustsus 2023

Ontsnapt ontspant

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onze primitieve hersenen maken continu stresshormonen aan om snel te kunnen vluchten, vechten of bevriezen. Het zijn alleen niet meer de wilde beesten, maar onze eigen demonen waar we strijd mee voeren. Geert laat zien dat er hoop gloort voor ons arme dubbende dobberaars, wakkerliggers, workaholics, stresskippen en dromenjagers. Stop daarmee, wees lief voor jezelf, maak je dromen waar en maak ze kleiner als het niet kan zoals je wil, en doe dit in een rustig tempo, blijf ademen.

Dit persoonlijke inkijkje in Geerts worstelingen en moedige besluiten geven mij troost en ontspanning. Want we zitten met zijn allen in dat schuitje en niemand is perfect.

Leuk geschreven, ik hou van de details over de chips en de wijn, de oncomfortabele berghutten, het fout lopen en toch goed op weg zijn. Heerlijk boek.

Yolanda Kuis, 29 juli 2023

Gaaf boek

Heerlijk boek om te lezen. Mooi om te lezen hoe Geert de verandering in zijn leven heeft ingezet. Sommige zaken zetten mijzelf ook wel tot nadenken.

Freek de Frel, 27 juli 2023

Reflecteren tijdens je vakantie Geert van Nispen

Inspirerend! Een gewichtig onderwerp lichtvoetig geschreven

Fijn boek over hoe Geert in twee etappes erachter komt dat de invulling van zijn leven hem letterlijk sloopt. En hoe hij er in slaagt om te kiezen voor een leven dat loopt. Met vaart, lichtvoetig geschreven en met krachtige lessen. Lezen? Gewoon doen!

Marcel Budding, 14 juli 2023

Een spiegel voorgehouden

Ik heb het boek van Geert mijn achterneef in Frankrijk op vakantie in een sprint uitgelezen. Geert heeft me een spiegel voorgehouden, kan me helaas geen jaar uit de running veroorloven maar heb er wel degelijk wat van opgestoken. Thxx Daarvoor Geert. Je schrijft makkelijk leesbaar, inspirerend en ik voelde niet je spierpijn maar wel de drang naar vrijheid en meer naar jezelf leren luisteren. Ik ga er wat mee doen.

Ger Traets -Santbergen, 3 juli 2023

Dit boek zet je aan tot reflecteren!

Het boek van Geert bleef me boeien en vasthouden. Er zit voor iedereen wel iets in om mee te nemen voor jezelf. Voor mij is dat ‘vertragen’, een term die ik voorheen nooit gebruikte. Vertragen wordt wel een ‘blijvertje’ voor mij!

Linda, 23 juni 2023

Topverhaal over een geweldige ontwikkelreis!

Een mooi inspirerend en avontuurlijk verhaal over kwetsbaarheid, inzicht, persoonlijke ontwikkeling en groei. Een echte aanrader!

Simon, 23 juni 2023

reviews ontsnapt Geert van Nispen
Ik in de Spaanse Pyreneeën – reviews ontsnapt

Snelheid in Geert en in zijn boek

Het is een boek waar je doorheen vliegt, net zoals Geert door de kilometers. Een krachtig verhaal over het maken van eigen keuzes, op avontuur gaan en de kracht van acceptatie wanneer plannen anders lopen dan gedacht.

Betty, 20 juni 2023

Heerlijk!!

Uitdagingen in het leven te over, maar durf je er ook aan toe te geven…? Geert houdt ons een spiegel voor ogen en verteld over zijn ervaringen. Lukt het een dagje niet zoals je voor ogen had? Geen probleem, dan maar met een omweggetje hetzelfde is zien te bereiken. Heerlijk om te lezen hoe Geert met de dingen van alle dag om gaat, en vooral ook, waar het hem brengt. In ieder van ons zit een avonturier. Aan jezelf de keuze.

Kan dit boek van harte aanbevelen voor iedereen die het gevoel heeft regelmatig geleefd te worden.

De uitdaging voor jezelf is, durf ik ook een stap(je) te zetten…

Erik Huisman, 13 juni 2023

Een mooi, inspirerend en avontuurlijk boek!

Wat een lekker boek om weg te lezen! Geert neemt je mee in zijn persoonlijke avontuur maar deelt ook een aantal belangrijke levenslessen. Het is zeker de moeite waard om deze te lezen!

Chantal Van der Moolen, 11 juni 2023

Dank je wel!

Voor het delen van jouw verhaal.

Een inspirerende reis. Je neemt je lezers mee in jouw verhaal maar maakt het ook zo tastbaar en bruikbaar.

Ik kan niet anders zeggen dan een heerlijk boek om te lezen. Maar één waarvan ik verwacht dat hij me veel gaat brengen. Dit boek zet namelijk aan tot denken! Leven door keuzes te maken en doelen te stellen.

Jouw cadeautje aan jezelf is ook een cadeautje voor ieder die zich willen laten inspireren!

C. Van Emmen, 4 juni 2023

reviews ontsnapt
Reviews Ontsnapt

Schrijf hier jouw review over het boek ‘Ontsnapt’:

Reviews ‘Ontsnapt’ van lezers inclusief ster-beoordeling:

Inspirerend en meeslepend

7 maart 2024

Met “Ontsnapt” waan je je op avontuur. Het boek inspireert bovendien. Het laat zien dat een vrijer leven mogelijk is en dichterbij dan je denkt. Daarvoor hoef je niet eens grootse dingen te veranderen in je leven. Een avontuurlijk leven kan ook op alle kleine fronten. Geert beschrijft: ga dat weekend weg, zie niet steeds de beren op de weg.

Bovendien neemt Geert je mee op al zijn tochten. Bijna letterlijk, het leest weg alsof je erbij bent.

Het boek met heel veel plezier bijna in één keer uitgelezen.

Annelieke Huijerjans

Een fijn geschreven argument om te leven zoals jij wil

8 november 2023

Leef je zoals je wilt? Of weet je eigenlijk wel dat je een paar dingen drastisch zou willen omgooien?

‘Ja, maar jij hebt hebt geen kinderen’ of ‘ja, maar ik kan niet zomaar mijn baan opzeggen’ of ‘wat zullen mijn vrienden wel van me denken’. Zomaar een paar gedachten die je kan hebben als je voelt dat je je leven een andere richting moet geven. En ik snap dat, het is niet makkelijk om het anders te doen dan anderen. Huisje, boompje, beestje en dromen hebben maar er niet (genoeg) aan toe komen. Maar uiteindelijk draait het in dit leven om één ding, jij! Als je niet werkt en tegemoet komt aan wat JIJ echt nodig hebt, zullen alle andere zaken ook niet tot hun recht komen, of op zijn minst met veel moeite. Het verhaal van Geert bevat elementen herkenbaar voor iedereen, zeker het begin, hoe hij vastloopt. En de rest van het boek, zie het als een mooi en luchtig geschreven voorbeeld van hoe het ook kan. Als Geert het kan, kan jij het ook. Ik weet dat, want ik probeer hetzelfde…met vallen en opstaan. Je bent niet de enige die ‘gek’ is. Dus lees dit verhaal en laat Geert je een alternatieve manier zien om je leven te beleven! Veel plezier, stamp eens in een plas, of ga de deur uit zonder plan. Wie weet wat er gebeurt.

Björn van Loon

Een echte bewustmaker!

2 november 2023

Geert, de man die in zijn boek openhartig spreekt over wat er gebeurt als je ver van jezelf verwijderd komt te staan. Hij beschrijft hoe hij zijn ware zelf ontdekt, na een bijna fatale afloop in zijn leven. Niet is ondenkbaar als je zelfbewustzijn groeit en jouw echte leven kunt gaan leiden. Zijn boodschap is duidelijk; geen avontuur is dan te groot. Voor sommigen misschien extreem en ondenkbaar, maar dat is het krachtige van zijn boek. Hij laat zien wat de werkelijkheid en bedoeling is van het leven. Een contrast tussen lijden en leven. Dit boek zou je zomaar eens kunnen laten ontwaken om ook de regie te gaan nemen over jouw mooiste leven.

Rob Verdonschot

Ga doen wat je het liefste doet

23 augustus 2023

‘Ontsnapt’ ging met mij mee op hike-vakantie in de Ardennen en ik had het zó uit. Tijdens wat technische klimmetjes tijdens hikes dacht ik met grote bewondering aan Geert. Hij besloot uit de ratrace te stappen, had de moed om zijn baan op te zeggen, werkte aan zijn persoonlijke ontwikkeling en ging doen wat hij het liefst doet: avontuurlijk leven en trailrunnen en (speed)hiken. Lichamelijk zou ik zelf nooit kunnen wat hij kan. Ik hou het dus gewoon bij wandelen en joggen. Maar één ding hebben we gemeen: heerlijk buitenspelen in de natuur en daar voluit van genieten!

Ga doen en leef, zegt Geert in zijn inspirerende boek! Ik las het met veel plezier.

Marian Hersbach

Ontsnapt ontspant

29 juli 2023

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onze primitieve hersenen maken continu stresshormonen aan om snel te kunnen vluchten, vechten of bevriezen. Het zijn alleen niet meer de wilde beesten, maar onze eigen demonen waar we strijd mee voeren. Geert laat zien dat er hoop gloort voor ons arme dubbende dobberaars, wakkerliggers, workaholics, stresskippen en dromenjagers. Stop daarmee, wees lief voor jezelf, maak je dromen waar en maak ze kleiner als het niet kan zoals je wil, en doe dit in een rustig tempo, blijf ademen.

Dit persoonlijke inkijkje in Geerts worstelingen en moedige besluiten geven mij troost en ontspanning. Want we zitten met zijn allen in dat schuitje en niemand is perfect.

Leuk geschreven, ik hou van de details over de chips en de wijn, de oncomfortabele berghutten, het fout lopen en toch goed op weg zijn. Heerlijk boek.

Yolanda Kuis

Gaaf boek

27 juli 2023

Heerlijk boek om te lezen. Mooi om te lezen hoe Geert de verandering in zijn leven heeft ingezet. Sommige zaken zetten mijzelf ook wel tot nadenken.

Freek de Frel

Inspirerend! Een gewichtig onderwerp lichtvoetig geschreven

14 juli 2023

Fijn boek over hoe Geert in twee etappes erachter komt dat de invulling van zijn leven hem letterlijk sloopt. En hoe hij er in slaagt om te kiezen voor een leven dat loopt. Met vaart, lichtvoetig geschreven en met krachtige lessen. Lezen? Gewoon doen!

Marcel Budding

Een spiegel voorgehouden.

3 juli 2023

Ik heb het boek van Geert mijn achterneef in Frankrijk op vakantie in een sprint uitgelezen. Geert heeft me een spiegel voorgehouden, kan me helaas geen jaar uit de running veroorloven maar heb er wel degelijk wat van opgestoken. Thxx Daarvoor Geert. Je schrijft makkelijk leesbaar, inspirerend en ik voelde niet je spierpijn maar wel de drang naar vrijheid en meer naar jezelf leren luisteren. Ik ga er wat mee doen.

Ger Traets -Santbergen

Dit boek zet je aan tot reflecteren!

23 juni 2023

Het boek van Geert bleef me boeien en vasthouden. Er zit voor iedereen wel iets in om mee te nemen voor jezelf. Voor mij is dat ‘vertragen’, een term die ik voorheen nooit gebruikte. Vertragen wordt wel een ‘blijvertje’ voor mij!

Linda

Topverhaal over een geweldige ontwikkelreis!

23 juni 2023

Een mooi inspirerend en avontuurlijk verhaal over kwetsbaarheid, inzicht, persoonlijke ontwikkeling en groei. Een echte aanrader!

Simon

Snelheid in Geert en in zijn boek

20 juni 2023

Het is een boek waar je doorheen vliegt, net zoals Geert door de kilometers. Een krachtig verhaal over het maken van eigen keuzes, op avontuur gaan en de kracht van acceptatie wanneer plannen anders lopen dan gedacht.

Betty

Heerlijk!!

13 juni 2023

Uitdagingen in het leven te over, maar durf je er ook aan toe te geven…? Geert houdt ons een spiegel voor ogen en verteld over zijn ervaringen. Lukt het een dagje niet zoals je voor ogen had? Geen probleem, dan maar met een omweggetje hetzelfde is zien te bereiken. Heerlijk om te lezen hoe Geert met de dingen van alle dag om gaat, en vooral ook, waar het hem brengt. In ieder van ons zit een avonturier. Aan jezelf de keuze.

Kan dit boek van harte aanbevelen voor iedereen die het gevoel heeft regelmatig geleefd te worden.

De uitdaging voor jezelf is, durf ik ook een stap(je) te zetten…

Erik Huisman

Een mooi, inspirerend en avontuurlijk boek!

11 juni 2023

Wat een lekker boek om weg te lezen! Geert neemt je mee in zijn persoonlijke avontuur maar deelt ook een aantal belangrijke levenslessen. Het is zeker de moeite waard om deze te lezen!

Chantal Van der Moolen

Dank je wel!

7 juni 2023

Voor het delen van jouw verhaal.

Een inspirerende reis. Je neemt je lezers mee in jouw verhaal maar maakt het ook zo tastbaar en bruikbaar.

Ik kan niet anders zeggen dan een heerlijk boek om te lezen. Maar één waarvan ik verwacht dat hij me veel gaat brengen. Dit boek zet namelijk aan tot denken! Leven door keuzes te maken en doelen te stellen.

Jouw cadeautje aan jezelf is ook een cadeautje voor ieder die zich willen laten inspireren!

C. Van Emmen