Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

REN GEERT REN!

REN GEERT REN! Voor ParkinsonNL

REN GEERT REN! Geert van Nispen

REN GEERT REN!

Onder de actienaam REN, GEERT, REN! ren ik over de GR11 en steun hiermee ParkinsonNL. Waarom? Dat lees je hieronder. Help jij ook mee door hoogtemeters te doneren?

Mijn moeder heeft de ziekte van Parkinson en inmiddels ook Parkinson-dementie. Parkinson-dementie maakt dat mijn moeder problemen heeft met het ophalen van informatie, trager denkt en spreekt en dat het vermogen tot abstract denken afneemt. Het besef van plaats en tijd is weg, net als het kortetermijngeheugen. De afgelopen maanden gaat het snel steeds een beetje minder, ze gaat zichtbaar achteruit. Ook haar man Herman, die de volledige zorg op zich neemt, heeft het zichtbaar zwaarder. Parkinson eist zijn tol en is (nog) niet te stoppen.

Parkinson stoppen begint met onderzoek, innovatie en voorlichting. Hierbij werkt ParkinsonNL met een duidelijk doel. ParkinsonNL heeft vijf ambities gesteld die ze voor 2030 wil behalen. Meer hierover lees je op de website van ParkinsonNL.

Natuurlijk is er geld nodig voor dit onderzoek, de innovatie en voorlichting. En hier kom ik in beweging.

Klimmen voor steun ParkinsonNL

De GR11 trail kent naast de lengte van 840 kilometer ook ongeveer 44.000 hoogtemeters. Dat is dus 44 kilometers klimmen en afdalen over de ruige paadjes van de Spaanse Pyreneeën.

Het streefbedrag voor mijn REN, GEERT, REN! actie is €22.000,-. Dat is dus 50 cent per hoogtemeter. Rennend over veelal rotsachtige ondergronden zal ik deze 44.000 hoogtemeters gaan bedwingen. Ik zal over de GR11 vliegen om zo aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte. Ga jij mij steunen en help jij zo mee om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen?

Hoeveel hoogtemeters ga jij doneren aan ParkinsonNL?

Bas Bloem over de ziekte van Parkinson en mijn REN, GEERT, REN! project.
REN GEERT REN!
Een van de makkelijke paadjes van de Spaanse Pyreneeën.

Mijn REN, GEERT, REN! avontuur is natuurlijk ook te volgen op Insta, Strava en mijn blog. Via de media partners zal ook verslag gedaan worden van mijn avonturen. Wil je niets missen meld je dan aan voor blog-meldingen.

GR11 FKT blogs

Betrokken partners die meegaan op avontuur:
Bergmeer en toppen GR11 Pyreneeën