Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

spreker

GEERT voor inspireren, motiveren en aanzetten tot doen!

GEERT spreker en mens

Als spreker en mens mag ik graag inspireren, motiveren en aanzetten tot doen! Zo neem ik toehoorders onder andere mee in mijn dynamische ‘Gewoon doen!’- verhaal waarbij ik de interactie opzoek en we samen in gesprek gaan.

Mijn ‘Gewoon doen!’- verhaal gaat over uit de burn-out komen, persoonlijke ontwikkeling en groei, vitaliteit, levensvragen en keuzes maken. Over het jaar dat ik mijzelf cadeau heb gedaan, bewust kies voor het onbekende, mijn dromen ga realiseren en hoe ik na dat jaar mijn oude bestaan de rug toekeer en kies voor een nieuw avontuurlijk pad. Mijn pad.

Ik neem toehoorders mee in groots durven dromen en dit dan ook te gaan doen. In hoe je groots kunt doen door af te pellen en klein te maken. In hoe je een eerste stap zet en je door te delen snel dichterbij de realisatie van je droom komt.

Geert van Nispen als spreker
Geert in gesprek met Marcel over de menselijke batterij van een ultraloper tijdens het EnergieBazen evenement – mei ’24.

Wil je jouw team, medewerkers of leden ook laten inspireren, motiveren en aanzetten tot doen? Of wil je dat ik als spreker op een andere manier invulling geef op jullie teammiddag, tijdens motivatiedagen, bedrijfspresentatie of andere evenementen?

Neem dan gerust contact met me op. Dan gaan we samen kijken hoe we dit passend kunnen maken voor jullie bedrijf of organisatie.

Je kunt me bellen, SMS’en, appen via WhatsApp of een bericht sturen via Signal.
Ik ben te bereiken op onderstaand telefoonnummer:

06 46 36 76 97

Mailen kan natuurlijk ook! Mail naar:

geert@geertvannispen.nl

Reactie gewoon doen Mirjam de Boer
Ga doen en leef quote Geert van Nispen
Reactie spreker gewoon doen Klaas Keizer
Reactie spreker gewoon doen iDDD
Spreker Geert van Nispen

Inspiratie blogs