Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

media Via Alpina

De media- en digitale partners tijdens mijn Via Alpina avontuur vind je hier

Media Via Alpina
Media Via Alpina, Slovenië
Mountainreporters Geert van Nispen
Mountainreporters

Mountainreporters is een website met een passie voor natuur, outdoor en bijzondere ervaringen. Door middel van unieke reisverhalen, foto’s en video’s willen we informeren, inspireren en onze passie delen met andere outdoorliefhebbers. Ik ben een van de actieve Mountainreporters op deze website.

Partner: Mountainreporters

Website: mountainreportes.com

op pad media

Op Pad

Oppad.nl is een website voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. Ben je op zoek naar een berghuttentocht in de Alpen, een fjelltour in Noorwegen, of een test van bergwandelschoenen? Op oppad.nl vind je honderden artikelen met veel tips en inspiratie.

Partner: Op Pad

Website: oppad.nl

GearLimits media Via Alpina

Gearlimits

Bij Gearlimits geloven ze dat geweldige uitrusting van cruciaal belang is om limieten te overschrijden, essentieel om meer plezier te hebben en dit met maximale veiligheid te doen. GearLimits is de plek waar de actie- en buitensportliefhebber alles leest over de beste high-end action gear op de markt. Via hun GearGuide en GearReviews informeren ze wat de beste keuze is en waar je dat geweldige product kunt kopen.

Partner: Gearlimits

Website: gearlimits.com

Media Via Alpina Productowner

Productowner.nl

Productowner.nl brengt IT-projecten tot grote hoogten. Ditmaal helpen zij mij de top te bereiken door digitale ondersteuning bij mijn avontuur. Zij geloven in local love, en stimuleren graag sportieve uitdagingen dicht bij hen in de buurt.

Normaliter levert Productowner.nl tijdelijke of vaste product owners bij (IT-)projecten. Ook bieden ze trainingen en workshops om producten en product owners verder te ontwikkelen.

Partner: Productowner.nl

Website: productowner.nl

* bron foto: pexels.com

inspiratie blog: