Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

Via Alpina – partners

Via Alpina partners die mee deden in de Alpen

Partners Via Alpina rode route

Mijn avontuur in de Alpen wordt mede mogelijk gemaakt door partners. Partners uit de outdoor- en hardloopwereld die net als ik avontuur en avontuurlijk leven omarmen. Op deze pagina tref je een overzicht van deze professionele partners Via Alpina.

Rab equipment droom-project GR11

Rab® equipment

Het verhaal van Rab® begon in 1981 op de zolder van een klein rijtjeshuis in Sheffield, waar Rab Carrington de eerste slaapzak maakte die zijn naam droeg. Met de hand gestikt en bedacht met zijn eigen ingenieuze oog, kwam Rab’s ervaring van jaren doorgebracht in de bergen duidelijk naar voren in zijn ontwerpen, en al snel was er veel vraag van zowel vrienden als de groeiende lokale klimgemeenschap.

Daar bleef het niet bij. Het nieuws verspreidde zich al snel en de zolder van Sheffield werd een fabrieksvloer, waar slaapzakken en jassen werden gemaakt voor klanten van heinde en verre. Nu, decennia later, zijn die eerlijke, slijtvaste ontwerpen overal ter wereld te vinden; overal waar avontuurlijke individuen de elementen trotseren. Van Himalaya-toppen tot koude, frisse avonden rond een kampvuur.

Rab® equipment – website: rab.equipment

Surviking gear Munro missie 2023

Surviking

Surviking organiseert trektochten in o.a. Noorwegen en Zweden waarbij relatieve laagdrempeligheid en genieten op nummer 1 staat. Zij zijn gespecialiseerd in: het organiseren van trektochten in Scandinavië, wilderness guiding, verhuur van outdoor uitrusting en outdoor fotografie.

Surviking – website: surviking.nl

100zonnig

100% Zonnig

100% ZONNIG B.V. is opgericht in mei 2012. In juli 2014 was er een fusie met Davidszon uit Uden. Daarmee bundelden de oud-collega’s Marcel Budding en David van Duijnhoven meer dan 10 jaar kennis en ervaring in duurzame energie. Het doel is om een kwaliteitsproduct met esthetisch verantwoord maatwerk te leveren en zo mee te werken aan een 100% energieneutraal Nederland. Daarmee onderscheiden ze zich van alle collectieve inkoopacties en internetbedrijfjes.

100% Zonnig – website: zonnig.nl

Partners Via Alpina
Partners Via Alpina

* bron foto’s: pexels.com

inspiratie blogs