Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

partners Via Alpina

Deze partners gaan mee de Alpen in

Partners Via Alpina rode route

Mijn avontuur in de Alpen wordt mede mogelijk gemaakt door partners. Partners uit de outdoor- en hardloopwereld die net als ik avontuur en avontuurlijk leven omarmen. Op deze pagina tref je een overzicht van deze professionele partners Via Alpina.

Gear Point
Rab the mountain people Geert van Nispen

Gear Point in samenwerking met Rab®

Gear Point faciliteert kwalitatieve uitrustingen voor de tactische professional en serieuze outdoor liefhebbers. Dit alles faciliteren zij via een fysieke winkel in Amersfoort en hun webshop www.gearpoint.nl. Zij leveren hoogwaardige producten, volgen de nieuwste innovaties op de voet en gaan klantgericht te werk. Dankzij hun hoogwaardige merken ervaar je maximaal comfort en functionaliteit. Door de goede relatie en samenwerking met hun leveranciers, en constante zoektocht naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, kan Gear Point altijd de meest innovatieve producten leveren die het verschil maken.

Bij Gear Point staat klantgericht werken en service hoog in het vaandel. Out of the box en met de klant meedenken is hun kracht. De passie voor hun werk en producten zie je terug in het assortiment. Dit dragen zij met enthousiasme uit naar hun klanten. Hun klanten werken in een omgeving waar kwaliteit en functionaliteit noodzakelijk zijn om hun (risicovolle) taken goed uit te voeren. Bij Gear Point delen zij dit gevoel en doen er alles aan deze groep(en) maximaal te faciliteren.

De missie van Gear Point is tactische en outdoor professionals te voorzien van de best mogelijke uitrusting op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Rab® equipment

Het verhaal van Rab® begon in 1981 op de zolder van een klein rijtjeshuis in Sheffield, waar Rab Carrington de eerste slaapzak maakte die zijn naam droeg. Met de hand gestikt en bedacht met zijn eigen ingenieuze oog, kwam Rab’s ervaring van jaren doorgebracht in de bergen duidelijk naar voren in zijn ontwerpen, en al snel was er veel vraag van zowel vrienden als de groeiende lokale klimgemeenschap.

Daar bleef het niet bij. Het nieuws verspreidde zich al snel en de zolder van Sheffield werd een fabrieksvloer, waar slaapzakken en jassen werden gemaakt voor klanten van heinde en verre. Nu, decennia later, zijn die eerlijke, slijtvaste ontwerpen overal ter wereld te vinden; overal waar avontuurlijke individuen de elementen trotseren. Van Himalaya-toppen tot koude, frisse avonden rond een kampvuur.

Gear Point | GFP B.V. FOR PROFESSIONALES in samenwerking met Rab® equipment | The Mountain People – website: gearpoint.nl | rab.equipment

Marathon.r sponsor Munro-missie

Marathon.R

Marathon.R is een Nederlands sportkledingmerk. Zij richten zich op leveren van hoge kwaliteit sportkleding dat de focus en prioriteit legt op een eerlijke en duurzame productie. Dat betekent dat in het gehele proces, van productie tot aan bezorging, duurzame keuzes worden gemaakt. Ook garanderen zij dat de makers een leefbaar loon ontvangen en werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Maar daar houdt hun missie niet op, omdat zij ook willen bijdragen aan herstel van het klimaat. Daarom planten zij voor elke betalende klant een boom in het ‘MarathonR bos’. Hiermee compenseren zij niet alleen onze CO2-uitstoot, maar gaan zij ook de ontbossing tegen op onze planeet.

Dat maakt hun hardloopkleding echt ‘Responsible Runningwear’.

Marathon.R – website: marathonr.run

Cortazu gear

Cortazu | B Corp™

De missie van Cortazu is eenvoudig; om blijvende ervaringen te creëren en tegelijkertijd onze planeet opnieuw groen te maken. Concreet willen zij tegen 2025 50.000 mensen inspireren om van het buitenleven te genieten en 5 miljoen vierkante meter land opnieuw groen te maken. We willen avonturiers met een passie voor de duurzaamheid voor onze planeet enthousiasmeren.

Elk product wordt in eigen huis ontworpen door een team van outdoor-experts. Zij richten zich op de kleine details, van verborgen zakken tot geborduurde logo’s op onze manchetten. Zij kopen alleen de beste materialen en doen er alles aan om je te helpen de best mogelijke ervaring op te doen bij het trotseren van de elementen.

Cortazu | B Corp™ – website: cortazu.com

Surviking gear Munro missie 2023

Surviking

Surviking organiseert trektochten in o.a. Noorwegen en Zweden waarbij relatieve laagdrempeligheid en genieten op nummer 1 staat. Zij zijn gespecialiseerd in: het organiseren van trektochten in Scandinavië, wilderness guiding, verhuur van outdoor uitrusting en outdoor fotografie.

Surviking – website: surviking.nl

100%zonnig

100% Zonnig

100% ZONNIG B.V. is opgericht in mei 2012. In juli 2014 was er een fusie met Davidszon uit Uden. Daarmee bundelden de oud-collega’s Marcel Budding en David van Duijnhoven meer dan 10 jaar kennis en ervaring in duurzame energie. Het doel is om een kwaliteitsproduct met esthetisch verantwoord maatwerk te leveren en zo mee te werken aan een 100% energieneutraal Nederland. Daarmee onderscheiden ze zich van alle collectieve inkoopacties en internetbedrijfjes.

100% Zonnig – website: zonnig.nl

gearlimits Via Alpina trail
Hoka uitrusting Via Alpina

Gearlimits in samenwerking met HOKA

Bij Gearlimits geloven ze dat geweldige uitrusting van cruciaal belang is om limieten te overschrijden, essentieel om meer plezier te hebben en dit met maximale veiligheid te doen. GearLimits is de plek waar de actie- en buitensportliefhebber alles leest over de beste high-end action gear op de markt. Via hun GearGuide en GearReviews informeren ze wat de beste keuze is en waar je dat geweldige product kunt kopen.

Bij HOKA is het doel om mensen te inspireren om te bewegen. Zij willen alle sporters in staat stellen onbevreesd en creatief te handelen, om doelbewust en met passie vooruit te gaan – en met een “always-on” mentaliteit voor innovatie en buiten de gebaande paden denken, zij bedenken gedurfde en onverwachte nieuwe oplossingen voor atleten van allerlei slag.

HOKA wil stemmen verstaanbaar maken en helpen toegang te verschaffen tot hardlopen, wandelen, fitness en het buitenleven. Zij geloven dat iedereen een atleet is. En hoe je ook plezier in bewegen vindt, HOKA staat achter je.

Gearlimits in samenwerking met HOKA – website: gearlimits.com | hoka.com

XFood

eXpedition Food

Derek-Jan Franse, eigenaar van XFood, is wereldreiziger. Avonturier in hart en nieren die altijd nieuwsgierig is naar het verre onbekende met zijn andere geuren en nieuwe smaken. Hij is ook mountainbiker en mountaineer. En als geen ander weet hij dat de basis van elke succesvolle trip, hoe kort of lang deze ook duurt, begint bij smaakvol en voedzaam eten.

Bij XFood zijn voedzame en zeer smaakvolle maaltijden in gevriesdroogde vorm te koop. Zodat je altijd, onder alle omstandigheden jezelf in ieder geval culinair kan verwennen op momenten dat een lokale maaltijd niet voorhanden is of praktisch niet mogelijk is. Of het nu op de flanken van een 6000er is, ergens aan de rand van Antarctica, of gewoon in je tent op de prachtige Veluwe.

XFood – website: xfood.nl

DUTCHER DESIGN®

DUTCHER DESIGN®

Dutcher Design. Dat is, Erik Huveneers. Een gedreven creatieveling die naast ruim 13 jaar professionele ervaring als vormgever, ook vele jaren commerciële ervaring in B2B als ook B2C heeft opgedaan. Dit maakt, dat hij weet, dat een ontwerp doordacht moet zijn om zo doeltreffend mogelijk te zijn voor een klant. Research naar de klant diensten, de doelgroep en de concurrentie is nagenoeg altijd zijn eerste stap. Geen droog en alleen puur esthetisch aantrekkelijk design, maar als echte visualiser maak hij voor jou en jouw onderneming; mooi, doordacht en doeltreffend design!

DUTCHER DESIGN® – website: dutcher.design

Partners Via Alpina
Partners Via Alpina

* bron foto’s: pexels.com

inspiratie blog: