Press Enter / Return to begin your search.

Geert van Nispen

'Gewoon doen!'

voorverkoop ontsnapt

mijn eerste boek is nu in de voorverkoop

Ontsnapt

Ik leef nu een avontuurlijk leven. Met mijn avontuurlijke mindset maak ik mijn dromen waar. Ik visualiseer en ik voer ze uit conform mijn persoonlijke motto: Gewoon doen! Door af te pellen, klein te maken en te doen, maak ik wat onbereikbaar lijkt, bereikbaar.

In dit boek neem ik je mee op reis. Het is een reis vanaf het moment dat mijn lichaam weer aan de noodrem trekt omdat ik te hard heb gewerkt. Ik herken dit keer de signalen en het eerste dat ik denk is: “Dit wil ik niet meer. Nu is het genoeg. Ik moet nu echt iets veranderen.”. Een keiharde wake-up call. Ik voel aan alles dat ik nú wel bereid ben om er iets aan te doen, om mijzelf te veranderen.

Mijn reis gaat over diep vallen, opstaan en uit een burn-out komen. Via een persoonlijk ontwikkeltraject leer ik verandering en groei omarmen. Ik zeg mijn baan op en geef mijzelf een jaar cadeau, 365 dagen van maximale vrijheid, zonder baangarantie, zonder inkomsten en zonder een vooraf strak uitgewerkte planning. Het wordt een jaar vol avonturen, leermomenten en bijzondere ontmoetingen. Een jaar waarin ik leef uit een rugzak, dromen realiseer en maximaal in verbinding sta met mijzelf. De natuur, het buitenspeelgebied, krijgt een grote rol in mijn leven. Trailrunning en hiken zijn de pijlers van mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik ontdek gaandeweg mijn pad, mijn methode en ik neem eigenaarschap over mijn nieuwe leven. Ik ga voor een nieuw pad en stap uit de ratrace. Mijn oude bestaan keer ik de rug toe en kies voor een nieuw, relaxed, krachtdadig en avontuurlijk leven waarin ik dromen realiseer, anderen inspireer en het gewoon op mijn manier doe.

Ga je met me mee op deze reis? Laat jij je inspireren en durf jij na het lezen van dit boek ook te gaan doen?

Ontsnapt

Een buitengewoon leuk en interessant boek om te lezen. Wat Geert van Nispen te vertellen heeft over de transformatie van zijn leven is even indrukwekkend als meeslepend. De weg die hij gegaan is – letterlijk en figuurlijk – zal mensen aanspreken omdat velen met dezelfde vraag zullen worstelen: hoe kun je ontsnappen uit de dwangbuis van het dagelijkse leven?

Alles achter je laten, onzekerheid accepteren en risico durven nemen is niet iedereen gegeven. Velen zullen het zien als een sprong in het duister. Maar daarin zit nu juist de uitdaging, het avontuur. Zelf heb ik dat ook ervaren en ik heb van mijn sprong nooit spijt gehad. Zo te lezen zal Geert van Nispen dat ook niet krijgen.

Een aanrader, ook als je – met alle respect – blijft zitten waar je zit!

Johan Bos
(journalist, eindredacteur en schrijver van de thriller Refugium)

Dit boek:

 • Met actuele onderwerpen als burn-out, persoonlijke ontwikkeling, groei, jezelf een jaar cadeau doen, dromen, ontsnappen aan de ratrace en doen is helemaal van deze tijd;
 • Telt ruim 200 pagina’s aan inspiratie en leesplezier;
 • Heeft een handzaam formaat en kun je overal mee naartoe nemen;
 • Is niet alleen een cadeautje aan jezelf maar zeker ook om cadeau te doen;
 • Komt uit in de tweede helft van 2023;
 • Zal omdat je meedoet aan de voorverkoop gesigneerd worden;
 • Gaat € 24,95 kosten (incl. 9% BTW en excl. verzendkosten).

Om inzicht te krijgen in de oplage is deze voorverkoop in het leven geroepen. Omdat het mijn eerste boek is, is het nog best een spannende onderneming. Wel eentje waar ik vol voor ga en waar ik veel energie van krijg. En ook dit ga ik “gewoon doen!”. Doe jij mee? Vul dan hieronder het formulier in en bestel jouw exemplaar van ontsnapt.

  Wil je 10 of meer exemplaren bestellen neem dan contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Voorverkoop boek Geert van Nispen gewoon

  Inspiratie blog: